10th Anniversary Event Infratects BV

by Infratects BV
(Judith Kee)

Het tienjarig bestaan van Infratects moest natuurlijk op een bijzondere manier met onze speciale relaties gevierd werden. Na lang zoeken hadden we drie voorstellen waaronder die van Sailing Events.

Gerard kwam met een uniek programma waarop het management enthousiast akkoord ging. Helaas werd het unieke onderdeel, de start en landing op het IJsselmeer met het watervliegtuig Catalina wegens overheidsvoorschriften geannuleerd.

Het overgebleven deel van het programma, een zeilboot race, bleek desondanks bij ons en onze klanten zeer goed in de smaak te vallen.

Het weer op vrijdag 25 juni werkte ook bijzonder goed mee, waardoor wij de hele middag op het water en ’s avonds op het terras aan het water konden genieten van de zon. Iedereen was lekker bijgekleurd en enthousiast voor het zeilen gemaakt.

Hierbij maak ik van de gelegenheid gebruik om onze dank uit te spreken voor de bekwame en prettige schippers, Jaap en Ben! Jullie hebben zeker een grote rol gespeeld bij het zeilplezier van onze klanten en onze medewerkers!

Gerard hartelijk dank voor het uitzoeken van de locatie die de catering voor ons heeft verzorgd: Fort H, het uitzoeken van de schippers en daarnaast het aanbevelen van de professionele fotograaf Valentijn waardoor alle bijzondere momenten van die dag zijn vastgelegd!

De afgelopen weken hebben wij zulke enthousiaste reactie van onze klanten ontvangen, dat zegt voldoende!

Het was een top dag en voor herhaling vatbaar wat mij betreft!

Judith Kee/ Infratects B.V.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Gastenboek.