Back to Back Issues Page
SailingEvents nog leuker in 2012... u bent uitgenodigd
January 17, 2012
Beste

Allereerst de beste wensen voor 2012!

Door middel van deze nieuwsbrief willen we u graag een terugblik geven op 2011, en tevens op de hoogte houden van onze recente activiteiten voor het seizoen 2012.

Hoogtepunten 2011

Het afgelopen jaar is een stormachtig jaar geweest. Veel regen en wind was de standaard in plaats van de zo gewenste zon en windkracht 4. Tijdens enkele evenementen hebben we dan ook een alternatief programma moeten draaien gezien er te veel wind was (bft6>) om met de race jachten een korte baan regatta te varen.

Een voorbeeld hiervan is onze klant Ericsson. Zij kwamen afgelopen zomer varen met 100 relaties, waarbij er helaas te veel wind stond om een korte baan race te varen. Al gauw hebben we een lange baan uitgelegd richting het paard van Marken met de finish lijn vlakbij Pampus Eiland.

Zo ook de RAI en Interstep die met een grote groep een regatta kwamen zeilen hebben we een alternatief programma aangeboden. Met onze RIB’s werden er snelheden behaald tot 80km/u en ook het sloep varen over de vecht bood gelegenheid om uit te waaien waarna de BBQ alsnog lekker smaakte!

Een bijzonder event dit jaar was het BAM evenement. Dit 2-daags programma was voorzien van alle details zowel op het water als aan de kant. Zo begon de eerste dag met een regatta op 5 racejachten van Amsterdam naar Enkhuizen. Het winnende team werd tijdens het avondprogramma vermaakt door een accordeonist.

De volgende dag genoten de gasten van een zonnige middag aan boord van de Rederijker, een luxe tjalk. Vervolgens maakten alle gasten een vlucht met een watervliegtuigje dat meerdere malen nabij de tjalk in het water landde. Een RIB bracht de gasten op hoge snelheid naar het vliegtuig voor een rondvlucht boven het Markermeer en omgeving. Uiteraard ontbrak de spectaculaire waterlanding niet!

Zo hebben afgelopen jaar ongeveer 1500 mensen in onze schepen gevaren met zeer positieve ervaringen, weer of geen weer!

Nieuw gezicht bij SailingEvents

Afgelopen seizoen heeft u haar wellicht al eens in actie gezien tijdens enkele evenementen. Barbara heeft een soliede achtergrond in marketing, zowel van de klanten- als bureau zijde (FMCG & Consulting). Haar inlevingsvermogen, gastvriendelijkheid, energie en oog voor detail hebben bewezen ingrediënten te zijn voor een succesvol evenement.

Nieuw bij SailingEvents

Online activiteiten

Door verscheidene aanvragen van internationale klanten heeft SailingEvents nu ook een Engelse website www.sailingevents.com. Ook kunt u ons nu volgen op Facebook en Twitter met updates over onze activiteiten en verslagen van onze evenementen.

Branche regatta

Vanaf komende zomer kunnen wij ook uw partner zijn voor de organisatie van een branche regatta. Deze regatta biedt een unieke gelegenheid tot netwerken met de collega's en leveranciers binnen de branche. Het kan klein beginnen, maar uitgroeien tot een groot jaarlijks netwerk evenement. Een voorbeeld hiervan is de Coniche Contact Center regatta, maar ook de Facility Open voor organisaties in Facility management en Vastgoed of Assurmada zeilevenement voor de verzekerings branche.

Participatie officiële regatta's

Vanaf nu geven we u de kans om mee te doen aan officiële regatta's zoals bijvoorbeeld de Ronde om Noord Holland, Delta Lloyd 24uurs race en andere favoriete "inshore" wedstrijden met onze race jachten. In tegenstelling tot onze bedrijfsregatta's, zeilen we down wind onder Spinnaker. De boot zal dan ook afhankelijk van de zeil ervaring binnen uw team worden voorzien van minimaal 3 wedstrijdzeilers.

Refit Morningstar en wedstrijd RIB

Afgelopen seizoen heeft de Morningstar een grote refit ondergaan. Het dek en romp zijn geschilderd en het schip is wederom de trekpleister van het IJsselmeer.

Ook ondergaat de Mayflower, onze wedstrijd RIB, momenteel een grote turnover. De tubes zullen worden vervangen, en de RIB krijgt een geheel nieuwe look. Hiermee kan deze weer representatief "voor de startlijn" komen te liggen!

Voor meer informatie over onze arrangementen, ga naar onze website of bel ons direct op 06-40712393 of 06-40175282

We hopen u te mogen verwelkomen op het water in 2012!

Vriendelijke zeilgroet

Gerard & Barbara

SailingEvents in de (social) media

Twitter Facebook

LinkedIn Connect met Gerard Witvoet op LinkedIn

LinkedIn Connect met Barbara van der Vlugt op LinkedIn

Back to Back Issues Page